Konfirmation 2019

Forret

Varm røget laks på salatbund med syltede rødløg og gul peberfrugtrelish, hertil ramsløgcreme 

Frisk ananasskive med skiver af stegt kyllingebryst, pyntet med vildtkarse og bacon, hertil karrydressing

Tarteletter med høns i asparges, 3 stk. pr. person

Rejeroulade med bund af spinat med hel krebs, hertil safrancreme

Alle forretter serveres med brød og smør

Hovedret​

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær og ½ æbler med gele, hertil bønner med bacon og dampede gulerødder, vildsauce

Helstegt oksefilet med grønsagssaute m/cherrytomater og smørdampede springløg

Wienersnitzel af kalveinderlår med dampede ærter og honningglaserede gulerødder, hertil brasede kartofler og skysauce samt ”dreng” med citron, benfrisild, kapers og peberrod.

Krydret kalvefilet med honning bagte blandet sorter gulerødder og svampe med rødløg og timian

BBQ marineret svinekam med braiseret spidskål og saute at mixede tomater med bredbladet persille

Alle hovedretter med valgfri kartoffel og sauce.​

Kartoffel: Kartoffeltårn m/bacon – Små stegte kartofler med friske krydderurter – Fløde kartoffel–
Både kartofler med hvidløg og rosemarin – Kartoffelroulade m/spinat.

Sauce: Rødvinssauce – Pebersauce – Sauce Bearnaise – Champignon a la creme –
Kraftig skysauce – Chronsauce (tomatiseret Bearnaise)

Dessert​

Hjemmebagt pandekager med vaniljeparfait, hertil mandarinsalat med honning og blåbær

Nøddekurv med marinerede bær og coulis, hertil vaniljeparfait

Blød chokoladekage med jordbærsalat, hertil vanilje eller lakrids is

Cocottens hjemmelavet islagkage med jordbær, chokolade og vaniljeparfait på makronbund

Vælg 2 retter til kr. 210,00, eller 3 retter til kr. 255,00 pr. person