Konfirmation 2020

Forret

Cocottens hjemmerøget laks med fennikelsalat tilsmagt med appelsin og rosa peber

​Tunmousse med friske grønne asparges, tigerrejer vendt med lime og citron samt bronzedild

​Frisk ananas med skiver af stegt kyllingebryst med bacon og ærteskud, hertil karrydressing

​Parmaskinke med grønne asparges og marinerede bolsjebeder

Tarteletter med høns i asparges

Hovedret​

Helstegt oksefilet med grønsagssaute med cherrytomater og bredbladet persille og dampede grønne asparges

Krydret kalvefilet med sommerens honningbagte rodfrugter og fyldt Portobello svamp

Stegt svinekam med braiseret sommerspidskål og citrus bagt blomkål med nødder og friske krydderurter

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær og ½ æble med gele hertil bønner med bacon og smør dampede gulerødder samt vildtsauce

Alle hovedretter med valgfri kartoffel og sauce.​

Kartoffel: Kartoffeltårn m/bacon – Små stegte kartofler med friske krydderurter – Stegte kartoffelbåde med hvidløg og rosmarin - 

½ bagt kartoffel rørt op med purløg og bacon.

Sauce: Rødvinssauce – Pebersauce – Sauce Bearnaise – Champignon a la crème – Kraftig skysauce – Sauce Demiglace.

Dessert​

​Hjemmebagte pandekager med vaniljeparfait og rabarberkompot

Nøddekurv med marinerede bær og coulis, hertil vaniljeparfait

​Blød chokoladekage med sommerens bær, hertil vanilje- eller lakridsparfait

Cocottens hjemmelavet islagkage med daimkugler, mangocoulis og jordbær

Vælg 2 retter til kr. 210,00 pr. person

Vælg 3 retter til kr. 255,00 pr. person