Forret
• Varm røget laks på salatbund med sprød radise og saltet agurk, hertil peberrodscreme med knas af brødkrumme
• Frisk ananasskive med skiver af stegt kyllingebryst, pyntet med vildtkarse og bacon, hertil karrydressing
• Tarteletter med høns i asparges, 3 stk. pr. person
• Rejespyd af hvidløgsmarinerede tigerrejer, på salat af cherrytomater med strejf af citron og lime
————-

Hovedret
• Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær og ½ æbler med gele, hertil bønner med bacon og dampede gulerødder, vildsauce og valgfri kartoffel

• Helstegt oksefilet med braiseret spidskål, hertil svampesaute med rødløg og persille samt valgfri kartoffel og sauce
• Krydret kalvefilet med grillet sommergrønt og smørdampet springløg samt valgfri kartoffel og sauce
• Helstegt svinekam med ramsløg, hertil portobellosvampe med serranoskinke og gulerødder med appelsin og timian samt valgfri kartoffel og sauce.————-

Kartoffel: Kartoffeltårn m/bacon – Små stegte kartofler med friske krydderurter – Fløde kartoffel–
Pommes tortillas – Bagt kartoffelmos med friske krydderurter.
————-
Sauce: Rødvinssauce – Pebersauce – Sauce Bearnaise – Champignon a la creme –
Kraftig skysauce – Chronsauce (tomatiseret Bearnaise)
————-

Dessert

• Creme Bruleé med caramelcrunch og et strejf af lakrids
• Hjemmebagt pandekager med vaniljepafait, hertil appelsinsalat med mynte og chokoladesauce
• Nøddekurv med marinerede bær og coulis, hertil vaniljeparfait
• Blød chokoladekage med jordbærsalat, hertil vanilje eller lakrids is
• Cocottens hjemmelavet islagkage med jordbær, chokolade og vaniljeparfait på makronbund
————

2 retter for kr. 199,00 – pr. person

3 retter for kr. 245,00 – pr. person