Forret

Rejeroulade med spinat og rejemousse, pyntet med hel krebs​

kr. 49,00

​Frisk ananasskive med skiver af stegt kyllingebryst, pyntet med vildtkarse og bacon, hertil karrydressing

kr. 50,00

Bresaola med rucolasalat, garneret med parmesan, ristede mandler og krydderolie

kr. 55,00

Cocottens hjemmerøget laks med råsyltede æbler, dild og persilleolie

kr. 56,00

Røget tun med fennikelsalat med appelsin og rosa peber

kr. 59,00

Alle forretter serveres med brød og smør

Hovedret​

Stegt svinekam med krydderurter, grønsagssaute og honningbagte gulerødder, hertil Pommes Risolees og skysauce

kr.135,00

​Kalvestegt stegt som vildt med waldorfsalat, ½ æbler, bønner med bacon, dampede gulerødder, små stegte kartofler og skysauce hertil serveres surt og sødt.

kr.149,00

Wienersnitzel af kalveinderlår med dampede ærter og honningglaserede gulerødder, hertil brasede kartofler og skysauce samt ”dreng” med citron, benfrisild, kapers og peberrod.

kr.149,00

​Helstegt oksefilet med svampesaute og peberfrugt vendt med persille, smørdampede forårsløg, hertil kartoffeltårn med bacon og pebersauce.

kr.155,00

​Krydret kalvefilet med ovnbagte rodfrugter og grillet skorzonerrødder vendt med krydderurter, hertil stegte kartoffel og kraftig timiansky.

kr.155,00

Dessert

Valgfri parfait: vanilje-jordbær eller daimis

Tiramisu med honningmarinerede brombær og mynte

kr. 49,00

Kraftig blød chokoladekage med parfait og sæsonens bær

kr. 55,00

Nougatroulade med appelsinsalat og parfait på hindbærcoulis

kr. 55,00

Nøddekurv med parfait med frisk frugtsalat og chokoladesauce

kr. 55,00

​Hjemmelavet islagkage, daimis på nødder/marengsbund med chokoladespåner og frugtcoulis.

kr. 55,00

Natmad​

​Karrysuppe med kylling og løse ris

kr. 45,00

Hjemmelavet kartoffelsalat med frikadeller og skinke

kr. 60,00

Biksemad med rødbeder og sauce Bearnaise

kr. 65,00

Pålægsbuffet, 2 slags pålæg, leverpostej og frikadeller med tilbehør, hertil rugbrød og smør

kr. 69,00

Flæskesteg eller frikadelle sandwich (byg selv) med diverse tilbehør

kr. 60,00

Ønskes kok med til anretning af den valgte menu, kan dette aftales.

Vi gør opmærksom på, der ændres menu løbende for at følge sæsonen.

​Arrangementer i huset

Vores menuforslag

​Sammensæt din helt egen 1-3 retters menu. Har du selv ønsker til menuen efterkommer vi det gerne.

Telefon: 54 69 10 99

​E-mail: admin@cocotten.dk​

H. Christoffersensvej 4, 4960 Holeby​

Klik her for rutevejledning

Arrangementer

​Lukket på Cocotten

Påsken fra d. 28/3 til 1/4 - 2024
Kr. Himmelfartsdag d. 9/5- 2024
Pinse d. 19/5 og 20/5 - 2024
Julen d.23/12 til 30/12 – 2024

COCOTTEN ApS

CVR​: 31481864

banner_groen_99x32