Forret​

​Rejecocktail med fintsnittede agurk, forårsløg og mango hertil krydderurtecreme.

kr. 60,00

Frisk ananasskive med skiver af stegt kyllingebryst, pyntet med ærteskud og bacon, hertil karrydressing

kr. 65,00

Cocottens hjemmerøget laks med marineret fennikelsalat tilsmagt med appelsin og rosapeber

kr. 69,00

Bresaola med rucolasalat garneret med parmesan, ristede mandler og krydderolie

kr. 69,00

Røget laksetimbale med urtecreme på salatbund, pyntet med en hel krebs

kr. 69,00

Alle forretter serveres med brød og smør

Hovedret

Marineret skinkesteg med årstiden grønsagssaute hertil Pommes Risolees og skysauce

kr.150,00

​Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, ½ æbler, bønner med bacon, dampede gulerødder, små stegte kartofler og skysauce hertil serveres surt og sødt.

kr.175,00

Wienersnitzel af kalveinderlår med dampede ærter og honningglaserede gulerødder, hertil brasede kartofler og skysauce samt ”dreng” med citron, benfrisild, kapers og peberrod.

kr.175,00

​Helstegt oksefilet med ovnbagt rodfrugter med timian, dampet broccoliasparges hertil gratineret kartoffeltårn og Cognacsauce

kr.179,00

​Krydret kalvefilet med svampesaute med rød piment og grillet blomkål hertil stegte kartofler og kraftig timiansky

kr.195,00

Dessert

Valgfri parfait: vanilje-jordbær eller daimis.

Tiramisu med honningmarinerede brombær og mynte

kr. 59,00

Kraftig og blød chokoladekage med parfait og sæsonens bær

kr. 60,00

Hjemmelavet islagkage med daimis på nødde/marengsbund pyntet med frisk frugt

kr. 60,00

Nøddekurv med parfait, frisk frugtsalat og chokoladesauce

kr. 65,00

Mazarinbund med passionsfrugtmousse, pyntet med friske bær

kr. 65,00

Natmad

​Karrysuppe med kylling 

kr. 50,00

Flæskesteg-eller frikadellesandwich (byg selv) med diverse tilbehør

kr. 65,00

Biksemad med rødbeder og sauce Bearnaise

kr. 75,00

Hjemmelavet kartoffelsalat med frikadeller og røget skinke

kr. 75,00

Pålægsbuffet, 2 slags pålæg, leverpostej og frikadeller med tilbehør, hertil rugbrød og smør

kr. 85,00

Ønskes kok med til anretning af den valgte menu, kan dette aftales.

Vi gør opmærksom på, der ændres menu løbende for at følge sæsonen.

​Mad ud af huset

Vores menuforslag

​​Sammensæt din helt egen 1-3 retters menu for sæson september til december 2024. Har du selv ønsker til menuen efterkommer vi det gerne.

Telefon: 54 69 10 99

​E-mail: admin@cocotten.dk​

H. Christoffersensvej 4, 4960 Holeby​

Klik her for rutevejledning

Arrangementer

​Lukket på Cocotten

Påsken fra d. 28/3 til 1/4 - 2024
Kr. Himmelfartsdag d. 9/5- 2024
Pinse d. 19/5 og 20/5 - 2024
Julen d.23/12 til 30/12 – 2024

COCOTTEN ApS

CVR​: 31481864

banner_groen_99x32