​Mad ud af huset

Frokostordning til private og erhverv

​Leder du efter et cateringfirma, der kan levere en frokostordning til private eller erhverv? Så er du kommet det rette sted til. Hos Cocotten er der et væld af muligheder til din frokostordning. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvad vi spiser.

​Vi lover kvalitetssikrede frokostordninger til dig, og du er mere end velkommen til at teste os på vores cateringniveau. Primært leverer vi mad ud af huset i Holeby, Nykøbing Falster og Lolland, men vi kan sagtens levere andre steder, hvis du har behov for det.

Vores udbud af madservices

Det er vigtigt for vores firma, at vi kan levere mad til mange forskellige anledninger. Vi leverer selvfølgelig mad til frokostordninger og til din firmafrokost, men vi kan også tilbyde meget andet. Eksempelvis:

  • Julemenuer
  • Nytårsmenuer
  • Mortensaften
  • Frokost og smørrebrød
  • Brunchbuffet
  • Den lille Carvery buffet
  • Den store Carvery buffet

Kontakt os endelig, hvis du har specifikke ønsker for din frokostordning eller din firmafrokost. Måske kan vi imødekomme dem.​

Hvad koster en frokostordning?

Vi kan ikke give en fast pris på vores catering. Det afhænger af mængde, samt hvilken menu I vælger. Men du er mere end velkommen til at kontakte os - så finder vi ud af noget.

Vælger du at bestille din frokostordning hos os, kan du være sikker på at få et væld af spændende menuer og anretninger. Hos Cocotten går vi ikke på kompromis med kvaliteten, fordi vi mener, at al mad bør emme af kvalitet. Menuerne skifter, når der kommer en ny årstid og dermed nye, friske råvarer, vi kan bruge i vores catering.

Ønsker du din frokostordning skal komme fra os?

Skal din frokostordning komme fra os? Kontakt os endelig på 54 69 10 99 eller admin@cocotten.dk​, og få et uforpligtende tilbud på vores catering.

Vi laver mad, der smager - også til din firmafrokost eller private frokostordning. Vi sammensætter en menu for hver uge som fremsendes efter aftale.

Firmafrokost

Forkæl personalet, bestilt firmafrokost alle hverdage.

Bestilt ved minimum 20 personer pr. dag, i minimum 30 dage.

​Fiskeanretning

​3 slags pålæg med tilbehør

​1 lun ret

​1 blandet salat

Til kr. 75,00 pr. person, uden levering.

Som ekstra ret

Hver tirsdag er der ost med diverse tilbehør

​Hver onsdag er der dagens suppe

Hver torsdag er der kage

Telefon: 54 69 10 99

​E-mail: admin@cocotten.dk​

H. Christoffersensvej 4, 4960 Holeby​

Klik her for rutevejledning

Arrangementer

​Lukket på Cocotten

Påsken fra d. 28/3 til 1/4 - 2024
Kr. Himmelfartsdag d. 9/5- 2024
Pinse d. 19/5 og 20/5 - 2024
Julen d.23/12 til 30/12 – 2024

COCOTTEN ApS

CVR​: 31481864

banner_groen_99x32